Info

Inoroom™ on kolmen suomalaisen kumppanin yhteinen leikkaussaliratkaisu, jossa hyödynnetään jokaisen osapuolen eritysasiantuntemusta omalta alaltaan. Kyseessä on tuotekehityksellinen yhteenliittymä, jossa Halton tuo ilmanvaihtoa koskevat ratkaisut, Hermetel puhdastilaosaamista ja Merivaara leikkaussalijärjestelmän ja sairaalakalusteisiin liittyvää osaamista.

Hermetel Oy

Hermetel Oy on vuonna 1987 perustettu, omistuspohjaltaan suomalainen yritys, joka työllistää 70 puhdastilojen ja kylmäalan huippuosaajaa. Liikevaihtomme oli vuonna 2010 10,5 miljoonaa euroa. Noin 6500 neliömetrin suuruiset tuotantotilamme sijaitsevat Orimattilassa. Vahvuutenamme on jatkuvan t&k-toiminnan ja ammattitaitoisen henkilöstön lisäksi tinkimätön laadunvalvonta; käytämme alan edistyksellisimpiä laitteita sekä parhaita raaka-aineita.
www.hermetel.fi

Merivaara Oy

Merivaara Oy on vuonna 1901 perustettu suomalaisomisteinen yhtiö, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi laajan valikoiman sairaalakalusteita ja -ratkaisuja, kuten leikkauspöytiä ja leikkaussalivalaisimia, tutkimuspöytiä ja paareja sekä synnytys- ja potilassänkyjä. Lisäksi yhtiö tarjoaa integroituja leikkaussalijärjestelmiä. Helppokäyttöisyydestään, kestävyydestään ja ergonomisesta muotoilustaan arvostettuja Merivaaran tuotteita ja ratkaisuja käytetään nykyään yli 120 maassa. Merivaara työllistää yhteensä noin 130 henkilöä neljässä maassa. Pääkonttori, tuotekehitys ja valmistus sijaitsevat Lahdessa. Lisäksi Merivaaralla on myyntiin ja markkinointiin keskittyvät tytäryhtiöt Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, sekä myyntiorganisaatio Venäjällä.
www.merivaara.com

Halton Group

Halton Goup on Suomessa vuonna 1969 perustettu, maailman johtava sisäilmastoratkaisujen toimittaja vaativiin erikoisympäristöihin. Yhtiö kehittää ja toimittaa tuotteita, palveluja ja ratkaisuja kaupallisista ja julkisista kiinteistöistä terveydenhuoltoon ja laboratorioihin, ammattikeittiöihin ja ravintoloihin sekä laivoihin ja energiantuotantoympäristöihin. Haltonin tavoitteena on luoda käyttäjilleen turvallisia, mukavia ja työskentelyä tehostavia sisäympäristöjä, jotka ovat elinkaareltaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia ja energiatehokkaita.

Yhtiöllä on tuotantoyksiköitä kymmenessä ja tutkimus- ja tuotekehitystyön tiloja kahdeksassa maassa. Lisenssivalmistusta Haltonilla on neljässä maassa. Halton-konsernin palveluksessa työskentelee noin 1500 ihmistä yli 30 maassa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli noin 205 miljoonaa euroa. Lisätietoa: www.halton.com.