Info

Inoroom™ on kolmen suomalaisen kumppanin yhteinen leikkaussaliratkaisu, jossa hyödynnetään jokaisen osapuolen eritysasiantuntemusta omalta alaltaan. Kyseessä on tuotekehityksellinen yhteenliittymä, jossa Halton tuo ilmanvaihtoa koskevat ratkaisut, Hermetel puhdastilaosaamista ja Merivaara leikkaussalijärjestelmän ja sairaalakalusteisiin liittyvää osaamista.

Hermetel Oy

Hermetel Oy on vuonna 1987 perustettu, omistuspohjaltaan suomalainen yritys, joka työllistää 70 puhdastilojen ja kylmäalan huippuosaajaa. Liikevaihtomme oli vuonna 2010 10,5 miljoonaa euroa. Noin 6500 neliömetrin suuruiset tuotantotilamme sijaitsevat Orimattilassa. Vahvuutenamme on jatkuvan t&k-toiminnan ja ammattitaitoisen henkilöstön lisäksi tinkimätön laadunvalvonta; käytämme alan edistyksellisimpiä laitteita sekä parhaita raaka-aineita.
www.hermetel.fi

Merivaara Oy

Merivaara Oy on vuonna 1901 perustettu suomalaisomisteinen yhtiö, joka on intuitiivisen terveysteknologian ja teollisen muotoilun edelläkävijä. Yhtiö keskittyy erityisesti leikkaussalitoimintoja tukeviin ratkaisuihin, joihin kuuluu mm. Merivaaran saliohjausjärjestelmä, leikkauspöydät ja -valaisimet. Helppokäyttöisyydestään, kestävyydestään ja ergonomisesta muotoilustaan arvostettuja Merivaaran tuotteita ja ratkaisuja käytetään nykyään yli 120 maassa. Pääkonttori, tuotekehitys, valmistus, myynti ja tekninen tuki sijaitsevat Lahdessa. Merivaaralla on tytäryritykset Ruotsissa, Norjassa ja UK:ssa sekä myyntiorganisaatio Venäjällä.
www.merivaara.com

Halton Group

Halton Group on Suomessa vuonna 1969 perustettu, johtava kansainvälinen sisäilmastoratkaisujen toimittaja vaativiin kohteisiin; kaupallisiin ja julkisiin tiloihin, terveydenhuoltoon, laboratorioihin, ammattikeittiöihin, laivoille sekä energiantuotanto- ja teollisuusympäristöihin. Haltonin tavoitteena on luoda käyttäjilleen turvallisia, mukavia ja työskentelyä tehostavia sisäympäristöjä, jotka ovat elinkaareltaan kestävän kehityksen mukaisia ja energiatehokkaita. Halton-konsernin palveluksessa työskentelee noin 1 600 ihmistä 37 maassa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli noin 237 miljoonaa euroa.
www.halton.com.