Tervetuloa tutustumaan täystoiminnalliseen demotilaan!

Tervetuloa lääketieteen, terveydenhoidon ja rakennustekniikan asiantuntijat tutustumaan nykyaikaiseen Inoroom™-leikkaussaliratkaisuun. Päivän ohjelma voidaan räätälöidä kattamaan ryhmänne vierailun sekä Kausalan että Orimattilan demotiloissa.

Inoroom demotila

Esittelyssä edistyneet leikkaussaliolosuhteet

Kausalan tuotekehityskeskukseen on rakennettu täystoiminnallinen leikkaussalidemotila. Käyttäjäystävällisellä ohjausjärjestelmällä hallitaan leikkaussalin monitoreja, kuvalähteitä, ilmanvaihtoa ja valaistusta. Operaatio- ja kirurgikohtaiset esiasetukset sekä potilaslistatieto mahdollistavat lyhyen siirtymäajan potilaasta seuraavaan ja halutun hygieniatason ilman turhaa tyhjäkäyntiä. Demotilassa pääsette lisäksi vertailemaan edistyneen laimentavan ilmastoinnin etuja perinteiseen laminaariseen ilmastointiin.

Sairaalan muuhun infrastruktuuriin istuva ratkaisu

Orimattilassa pääsette tutustumaan ilmatiiviin puhdastilan rakennusteknisiin yksityiskohtiin kuten seinä- ja kattorakenteisiin ja konehuoneeseen. Etukäteen mallinnetun, modulaarisen rakenteen ansiosta leikkaussali on asennusvarma ja tyypilliset rakentamisen karikot kuten yhteensovitusongelmat ja käyttöönottoviivytykset voidaan välttää. Tiivis seinärakenne luo edellytykset optimaalisesti toimivalle ilmanvaihdolle. Antibakteeriset ja tasaiset pinnat parantavat entisestään tilan puhdistettavuutta ja turvallisuutta.

Inoroom™ sisältää avaimet käteen -toimituksena kaiken, mitä puhtaammalta ja turvallisemmalta leikkaussalilta nykyään odotetaan: puhdastilarakenne, tekniikan ja rakenteen integraatio, älykäs ohjaus, muunneltavuus, hygieenisyys, helppokäyttöisyys, käyttökoulutus, huolto ja ylläpito.

Ole hyvä ja ota yhteyttä sopiaksesi vierailusta.

Mikael Sokolnicki
Inoroom kehitys ja myynti

Mobile   +358 (0)50 5700 240
mikael.sokolnicki@halton.com